Foenix Molenmakershoek is een Krinloopcentrum waarin van alles gebeurt. Maar ook op het dak gebeurt het! We starten met een collectief zonnedak. Wil je wel zonne-energie, maar geen panelen op je eigen dak, doe dan mee met een collectief dak: Buurtstroom.

Stand van zaken

Buurtstroom Foenix Molenmakershoek UITVERKOCHT

De 204 ZonDelen zijn verkocht aan 36 deelnemers uit de buurt. Inschrijven voor Foenix Molenmakershoek is niet meer mogelijk. Je kunt je misschien wel inschrijven voor een ander dak bij jou in de buurt, bijvoorbeeld het dak van Foenix Aruba.

Is er toch geen geschikt dak bij jou in de buurt? Plaats je dan op de wachtlijst. We nemen dan contact met je op zodra er ZonDelen beschikbaar komen.  We sturen ook een bericht als er een nieuw collectief zonnedak beschikbaar komt voor hetzelfde postcodegebied.

Kringloop en reintegratiebedrijf Foenix

Foenix stelt het dak van de locatie Molenmakershoek beschikbaar voor Buurtstroom Apeldoorn en draagt hiermee bij aan de verduurzaming van energie in de buurt.
Directeur Arjin Jans: "We moeten toe naar een samenleving met hergebruik en hernieuwbaarheid. In onze visie hoort daar ook een schone energievoorziening bij. Wij zijn er daarom trots op dat ons dak meedoet met Buurtstroom en hopen dat veel buurtbewoners meedoen."

Wie kan er meedoen?

Je kunt meedoen met Buurtstroom Foenix Molenmakershoek als je woont of je bedrijf hebt op een adres met postcode 7311, 7321, 7325, 7326, 7327, 7328, 7329 of 7332